Greet Borré

Greet Borré – Erkend Bemiddelaar

Specialisatie in Familiebemiddeling
Specialisatie in Bemiddeling op sociaal gebied
Specialisatie in Burgerlijke en commerciële bemiddeling

Persoonlijk
Opgegroeid in een ondernemingsgezin van 7 kinderen heb ik al zeer snel leren bemiddelen.
Als ik vervolgens in 2005 mijn eigen zaak start, wordt deze bemiddelende houding mijn grootste troef bij het ondernemen.
Het leven heeft mij niet altijd gespaard, maar het hellende parcours en de pittige afdalingen hebben me zaken geleerd die ik nergens anders zou zijn tegenkomen.
Het heeft me ook de nood aan bemiddeling bij conflicten doen inzien.
Nu ik uiteindelijk de vlakke wegen van het leven heb gevonden, is het tijd om mijn levenslessen om te zetten in het uitklaren van problemen.
Dit door mensen te begeleiden naar oplossingen voor hun conflict.

Ik ben fiere mama van Kato, Martje en Linde en super trotse plusmama van Vincent. Ik ben sinds 2018 gehuwd met Hans Lauwers

Mijn passie is praten met mensen en luisteren wat hun bezig houdt in het leven.

Ervaring
Mijn jarenlange ervaring als zaakvoerster, het contact met mijn klanten, leveranciers en medewerkers hebben gezorgd dat ik vanuit een andere hoek naar conflicten kijk dan bijvoorbeeld een advocaat. Ik probeer steeds een geschil als positief en constructief te zien.
Als het lukt om conflicterende partijen terug in dialoog te brengen, gebeuren er vaak hele mooie dingen! Het leidt tot betere relaties en meer welzijn.
Mijn empathie en gedrevenheid worden vaak als een waardevolle bijdrage gezien in het bemiddelingsproces.

Tijdens de bemiddeling kan u van mij een professionele, transparante en vooral toekomstgerichte houding verwachten. Ik zorg dat jullie voldoende geïnformeerd worden tijdens het traject. Als neutrale bemiddelaar geef ik geen oplossingen, deze verantwoordelijkheid ligt bij jullie. Ik zal me 100% inzetten om het proces van verbinden en op zoek te gaan naar jullie belangen te begeleiden.

Contact gegevens Greet Borré

014 31 80 40
St Ritastraat 31

2400 Mol

greet@bemiddelingdekempen.be

Contactformulier