Doorverwijzers

Doorverwijzers

Bent u huisarts, leerkracht, hulpverlener of politiebeambte? Dan wordt u regelmatig geconfronteerd met echtscheidingsperikelen. Omdat deze problematiek specialisme vraagt is het goed om te weten dat u uw  cliënt of een betrokkene naar ons kunt doorverwijzen voor een informatief gesprek over alle zaken die met een (echt) scheiding te maken hebben. Van een omgangsregeling en compleet ouderschapsplan tot aan een alimentatieberekening en compleet financieel plan.

Natuurlijk kan u ook direct met ons overleggen of de betreffende kwestie geschikt is voor bemiddeling.

Wie kan u doorverwijzen?

Iedereen is welkom om vrijblijvend informatie in te winnen op het gebied van een scheiding. Cliënten die getrouwd zijn of samenwonen en overwegen uit elkaar te gaan, of cliënten die al (jaren) gescheiden zijn en bijvoorbeeld afspraken willen herzien. Ook kinderen van wie de ouders gaan scheiden en andere betrokkenen, bijvoorbeeld grootouders, kunnen bij ons terecht.

Informatie en advies bij scheiding

Bij een (echt)scheiding komt een hoop kijken, zowel op het gebied van betrokken kinderen als op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Het is belangrijk dat cliënten zich goed laten informeren over hun (voorgenomen) scheiding. Juiste en onafhankelijke informatie en advies aan de voorkant maakt dat afspraken makkelijker gemaakt kunnen worden en voorkomt in veel gevallen dat een conflictsituatie ontstaat.

Aanmelden cliënten

Voor het aanmelden van cliënten kan u contact met ons opnemen op telefoonnummer 014 31 80 40  of mailen naar info@bemiddelingdekempen.be